منو اصلی

حذف دائمی حساب کاربری|چگونه 1 حساب کاربری اینستاگرام را در موبایل و دسکتاپ حذف دائمی کنیم؟

حذف دائمی حساب کاربری

حذف دائمی حساب کاربری|چگونه 1 حساب کاربری اینستاگرام را در موبایل و دسکتاپ حذف دائمی کنیم؟

حذف دائمی حساب کاربری

در این مقاله دلیران روش حذف دائمی حساب اینستاگرام از روی موبایل و دسکتاپ را به شما آموزش می دهد با این روش تمام عکس‌ها، فیلم‌ها، فالوور ها و داده‌های حساب برای همیشه از بین خواهد رفت. درصورتی که تمایل ندارید عکس‌های خود را به صورت دائمی حذف کنید؛ می‌توانید حساب اینستاگرام خود را غیرفعال نمایید.

 

حذف دائمی حساب کاربری اینستاگرام در نسخه‌ی موبایل

برای شروع  ابتدا برنامه اینستاگرام را در گوشی هوشمند خود باز کنید.

به پروفایل خود وارد شوید.

به بخش تنظیمات بروید. برای این کار روی سه نوار افقی در بالا سمت راست (☰) کلیک کرده و وارد نماد چرخ دنده در پایین صفحه شوید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

به قسمت Help بروید.

وارد قسمت Managing Your Account شوید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

گزینه‌ی Delete Your Account را انتخاب کنید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

روی فلش کنار گزینه‌ی “How do I delete my account?” ضربه بزنید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

گزینه‌ی آبی رنگ the Delete Your Account page را انتخاب نمایید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

نام کاربری یا آدرس ایمیل و رمز عبور خود را وارد کرده و سپس Log in را فشار دهید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

از بین گزینه‌ها، دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

رمزعبور خود را دوباره وارد کنید.

گزینه‌ی Permanently delete my account را انتخاب کنید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

روی تأیید ضربه بزنید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

حذف دائمی حساب کاربری اینستاگرام در نسخه‌ی دسک تاپ

در مرورگرتان به آدرس وب اینستاگرام https://help.instagram.com بروید.

حذف دائمی حساب کاربری
حذف دائمی حساب کاربری

در بخش Instgram Help Center روی گزینه‌ی Managing Your Account کلیک کنید.

گزینه‌ی Delete Your Account را انتخاب کنید.

روی فلش کنار گزینه‌ی “How do I delete my account?” ضربه بزنید.

گزینه‌ی آبی رنگ the Delete Your Account page را انتخاب نمایید.

نام کاربری یا آدرس ایمیل و رمز عبور خود را وارد کرده و سپس Log in را فشار دهید.

از بین گزینه‌ها دلیل حذف حساب خود را انتخاب کنید.

رمزعبور خود را دوباره وارد کنید.

گزینه‌ی Permanently delete my account را انتخاب کنید.

روی تأیید ضربه بزنید. حساب شما به طور دائم حذف خواهد شد.

درباره نویسنده

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *