منو اصلی

آموزش پاک کردن اطلاعات شخصی از گوشی اندروید

آموزش پاک کردن اطلاعات شخصی از گوشی

آموزش پاک کردن اطلاعات شخصی از گوشی اندروید

مشخصات لپ تاپ گیمینگ دل INSPIRON G5-5500

اگر قصد دارید تلفن اندروید خود را بفروشید ویا ببخشید و همینطور بازیافت تلفن اندرویدی قدیمی خود را دارید، در ابتدا باید اطلاعات شخصی موجود در آن را کاملا پاک کنید. برای پاکسازی اطلاعات شخصی موجود در دستگاه باید عملیات فکتوری ریست یا تنظیمات مجدد کارخانه را انجام دهید.

آموزش پاک کردن اطلاعات شخصی از گوشی

این فرآیند تقریبا ساده است اما اگر بخواهید گوشی خود را پس از این که اطلاعاتش را پاک کردید به فرد دیگری بدهید، در این صورت چند اقدام اضافی باید انجام دهید.

 

چگونه یک دستگاه اندرویدی را پاک کنیم؟

موقعیت دقیق گزینه “ریست” (Reset) در بخش تنظیمات (Setting)، به نسخه سیستم عامل اندرویدی بستگی دارد که دستگاه از آن استفاده می‌کند. در اکثر تلفن‌ها می‌توانید:

۱- به قسمت تنظیمات برنامه رفته و وارد گزینه “سیستم” شوید.

۲- سپس “ریست” و “ریست فون” را انتخاب کرده و انتخاب خود را تایید کنید.

در برخی از تلفن‌ها برای رسیدن به گزینه “ریست” باید گزینه “پیشرفته” (advanced) را انتخاب کنید.

در گوشی سامسونگ، مراحلی که باید برای “ریست” تلفن انتخاب کنید، اندکی متفاوت است. باید وارد بخش تنظیمات شوید و سپس به قسمت مدیریت کل (General Management) بروید و در آنجا گزینه “ریست” را خواهید یافت.

۳- هنگامی که “ریست” انجام می شود، دستگاهی خواهید داشت که مثل روز اولی است که خریداری کرده بودید و هیچ اطلاعاتی در آن وجود ندارد.

آموزش پاک کردن اطلاعات شخصی از گوشی

چگونه حفاظت فکتوری ریست را در دستگاه اندرویدی غیرفعال کنیم؟

اگر قصد دارید تلفن را به فرد دیگری بدهید، باید “حفاظت فکتوری ریست” را حذف کنید. گزینه مذکور مانع از این می شود که یک دزد تلفن شما را پاک کرده و آن را انگار که متعلق به خودش بوده است، استفاده کند. حتی پس از پاک کردن اطلاعات، گوشی از شما می خواهد با “حساب گوگل” خود وارد شوید مگر این که پیش از آن ابتدا “حفاظت فکتوری ریست” را غیرفعال کنید. اگر قصد دارد تلفن را بازیافت یا نابود کنید، می‌توانید از انجام این مرحله چشم پوشی کنید. برای حذف “حفاظت فکتوری ریست” باید:

۱- قفل صفحه گوشی را غیرفعال کنید.

۲- وارد قسمت “تنظیمات” شوید و سپس گزینه “اکانتس و بک آپ” را انتخاب کنید.

۳- وارد قسمت “اکانتس” شوید.

۴- سپس “گوگل اکانت” را انتخاب کرده و با انتخاب گزینه “حذف اکانت”، انتخاب خودتان را تایید کنید.

 

 

 

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید⇓

         فیسبوک دلیران   aparat deliran

درباره نویسنده

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *